Menu
Obec Konská
ObecKonská

Ochrana osobných údajov GDPR

GDPR

Základné informácie

Prevádzkovateľ: Obec Konská
Adresa: Školská ulica 410/2 Konská 01313, IČO: 00648876
Číslo osvedčenia: Osobnyudaj.sk-2020-23989
Zodpovedná osoba prevádzkovateľa: spoločnosť osobnyudaj.sk, s.r.o., Garbiarska 5, 040 01 Košice,

IČO: 50528041, www.osobnyudaj.sk/informovanie, e-mail: zo@osobnyudaj.sk, tel.: 02/800 800 80

pristupuje k Vašim osobným údajom zodpovedne a preto v zmysle Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej len „nariadenie GDPR“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,Zákon“), Vám ako dotknutej osobe (fyzickej osobe, ktorej osobné údaje sa spracúvajú) na svojom webovom sídle okrem svojich identifikačných a kontaktných údajov a kontaktných údajov zodpovednej osoby, sprístupňuje aj ďalšie potrebné informácie, ktoré sa nachádzajú v nasledovnom linku: Ochrana osobných údajov

gdpr

Vážení občania,

osobné údaje dotknutých osôb spracúva Obec Konská, Školská ulica 410/2 Konská, 01313, 00648876 v právnom postavení prevádzkovateľa (ďalej len ako „prevádzkovateľ“).

Osobné údaje dotknutých osôb prevádzkovateľ spracúva v súlade s NARIADENÍM EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.“

Informácie o spracúvaní osobných údajov prevádzkovateľom sú vám plne k dispozícii na webovom sídle www.osobnyudaj.sk/informovanie, ako aj vo fyzickej podobe v sídle a na všetkých kontaktných miestach prevádzkovateľa.

Úrad

Kalendár podujatí

Po Ut St Št Pia So Ne
26
4
27
4
28
4
29
4
30
4
31
4
1
4
2
1
3
1
4
1
5
1
6
1
7 8
9 10 11 12 13
1
14 15
16 17 18 19
1
20 21
1
22
23 24
2
25
1
26
1
27
1
28
1
29
30
2
31 1 2 3 4 5

Počasie

dnes, pondelok 30. 1. 2023
sneženie 0 °C -6 °C
utorok 31. 1. sneženie 1/-1 °C
streda 1. 2. sneženie 1/0 °C
štvrtok 2. 2. sneženie 1/0 °C

Fotogaléria

Náhodný výber z galérie

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu

rozhlas

osobny udaj

slovensko.sk

Oznamovanie protispoločenskej činnosti

Na úrady si už nemusíte nosiť

Elektronická Zbierka zákonov SR

Geoportál

natur-pack

Zberný dvor ZORD

odpad-olej

odpad