Menu
Obec Konská
ObecKonská

Ochrana osobných údajov GDPR

GDPR

Základné informácie

Prevádzkovateľ:          Obec Konská
Adresa:                         Školská ulica 410/2 Konská 01313
IČO:                               00648876
 
Číslo osvedčenia:       Osobnyudaj.sk-2020-23989
 
Zodpovedná osoba prevádzkovateľa: spoločnosť osobnyudaj.sk , s.r.o.
Adresa:                         Garbiarska 5, 040 01 Košice

IČO:                               50528041

www adresa:               www.osobnyudaj.sk/informovanie 

e-mail:                          zo@osobnyudaj.sk 

tel. kontakt:                 02/800 800 80

pristupuje k Vašim osobným údajom zodpovedne a preto v zmysle Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej len „nariadenie GDPR“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,Zákon“), Vám ako dotknutej osobe (fyzickej osobe, ktorej osobné údaje sa spracúvajú) na svojom webovom sídle okrem svojich identifikačných a kontaktných údajov a kontaktných údajov zodpovednej osoby, sprístupňuje aj ďalšie potrebné informácie, ktoré sa nachádzajú v nasledovnom linku: Ochrana osobných údajov

gdpr

Vážení občania,

osobné údaje dotknutých osôb spracúva Obec Konská, Školská ulica 410/2 Konská, 01313, 00648876 v právnom postavení prevádzkovateľa (ďalej len ako „prevádzkovateľ“).

Osobné údaje dotknutých osôb prevádzkovateľ spracúva v súlade s NARIADENÍM EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.“

Informácie o spracúvaní osobných údajov prevádzkovateľom sú vám plne k dispozícii na webovom sídle www.osobnyudaj.sk/informovanie, ako aj vo fyzickej podobe v sídle a na všetkých kontaktných miestach prevádzkovateľa.

Úrad

Voľby 2024

Vývoz odpadu

    Harmonogram vývozov odpadu 2024 _1.oprava

Sviatok

Meniny má Júlia, Juliána, Liana, Rita

Zajtra má meniny Želmíra, Želimír, Želmír

Počasie

dnes, streda 22. 5. 2024
mierny dážď 18 °C 11 °C
štvrtok 23. 5. zamračené 22/10 °C
piatok 24. 5. mierny dážď 19/12 °C
sobota 25. 5. slabý dážď 21/11 °C

Fotogaléria

Náhodný výber z galérie

Pranostiky

Pranostika na akt. mesiac

Studený máj, v stodole raj, kravy na pašu nevyháňaj.

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu v mobilnej aplikácii - V OBRAZE.
Voľne k stiahnutiu:

Oznamovanie

miestny rozhlas

oznamovanie protispoločenskej činnosti

na úrady si už nemusíte nosiť

geoportál

osobny udaj

slovensko.sk

Elektronická Zbierka zákonov SR

zberný dvor ZORD

Skládka odpadov Rajeckého regiónu

Natur - pack

odpad-olej